лв.
Italian | Bulgarian | English |

Занаятчийска Лазаня с 33% Яйца 250gr - Nonno Mario

20398

8.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси, Паста

Описание

Занаятчийската лазаня на Nonno Mario е като домашно приготвена. Съдържа 38% яйца. Вкусна и шуплеста тя поема много добре соса, с който бива залята. Подходяща, както лазаня така и за всякакви рецепти като ротолини и др.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицирания си персонал, Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и носи с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновените магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутикчета в най-известните курортни места.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 250gr
Алергени Глутен
Алергени в производствената среда Мляко, яйца
Съставки Грис от твърда пшеница, 38% пастьоризирани яйца
Време за приготвяне 5 - 6 min.
Съвети на Кулинаря Преди да започнете да редите лазанята или ястието, което ще приготвяте, потопете корите за 5-6 мин. във вряща вода. За изпичане на Лазаня са нужни средно 10-15 мин. на 180°-200° само, докато хване червена коричка отгоре. Приятен апетит!

Коментари (1)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()