За Нас

Защо да изберете нас?

01

Защото ние се интересуваме от вас и ще ви дадем най-доброто, на което сме способни!

02

Продуктите, които сме подбрали с толкова грижа и внимание са оригинални 100% италиански, направо от производителя!

03

Живота в странство ни показа какво е да не си уважаван, за това ви гарантираме, че при нас ще получите онтошението към клиента, което заслужавате.

04

Няма да направим компромис с цените за сметка на качеството, защото така ще предадем себе си.
Здравейте!

Ние сме семейство, което  обединява в себе си частици от духа на България и Турция, пренесени в Италия. За обичта няма граници и тя е тази, която ни събра и мотивира да работим и живеем пълноценно! 


Нашата цел, стремеж и мечта е да предлижим на българският потребител истински италиански, гурме продукти с безкомпромисно качество и безупречно обслужване. Смятаме, че българина, както всеки европеец заслужава да получава най-доброто. Искаме да докажем, че двойния стандарт в храните може да бъде заобиколен ако вносителите избират да работят само с проверени и надеждни производители, които стоят зад името и продуктите си.
Храната е тази, която ни прави жизнени и красиви, за това нека се научим да не правим компромиси с цената за сметка качеството.
Много хора обичащи италианската кухня ще оценят, това което предлагаме, защото продуктите ни са деликатесни, занаятчийски, подбрани да задоволят и най-изтънчените вкусове. С тях ще се храните здравословно и вкусно, ще може да впечатлите своите приятели и гости, като им поднесете трапеза от висока класа в гурме стил.


Hашия Eкип


Подбрахме деликатесчета от почти всички райони на тази слънчева страна и искаме да  дадем и на вас възможността да се докоснете до истинската Италия, без да се налага да пътувате дотук. Правим го със същата доза любов, която е и двигателят на нашия живот!


Няколко думи за Нас

Обичаме безрезервно България, та нали тук е нашият роден дом. Завръщаме се редовно, за да се порадваме на близки и приятели, и така възникна идеята ни да пренесем късче от Италия в България.

Когато човек е за кратко навън, бързо започват да му липсват българското мляко, сирене и кашкавал, розовите домати от градинката на баба, неповторимият вкус на луканката и суджуците… Но, когато се установи да работи и живее в друга страна, той започва да преоткрива местната кухня и да търси доброто качество на местните специалитети. В Италия ние преоткрихме вкуса на истинския зехтин от Пуля и Умбрия, научихме се да разпознаваме вината на Тоскана, Трентино, Ломбардия, Венето.  Посетихме 101 местенца с почти домашно производство на песто, спагети, прочутите италиански сосове към тях, чудноватите мостарди и конфитюри от лук, чушки и тиква, солените и сладки средиземноморски изкушения,  аромата на неповторимото италианско кафе и какво ли не още. Върна се навикът ни не просто да влизаме в големия супермаркет и да пазаруваме по списък за седмицата, а да откриваме онези производители и онова качество, които са близки до домашно приготвеното...

Свържете се с нас