лв.
Italian | Bulgarian | English |

Информация за доставка

Здравейте, 

Ние ползваме услугите на куриерска фирма Спиди. Вашите поръчки ще бъдат обработени и доставени от нея. Пратките ще бъдат при вас в рамките на три работни дни. Може да посочите домашен адрес или офис на Спиди по ваш избор. Цената на куриерската услуга се определя от килограмите на поръчката ви и вида, куриерска услуга, която сте предпочели. 

Приятно пазаруване!

Цени на куриерска услуга:


Вид Услуга за БългарияПоръчкаВреме за доставкаЦена на Услугата
Спиди Стандарт 24 до Офис
до 109.99 лв
1-3 дни
Понеделник - Събота
Според тарифа на Спиди
Спиди Стандарт 24 до Офис до 19.900 кг
от 110.00 лв
1-3 дни
Понеделник - Събота
Безплатна
Спиди Стандарт 24 до Врата
до 109.99 лв
1-3 дни
Понеделник - Петък
Според тарифа на Спиди
Спиди Стандарт 24 до Врата до 19.900 кг
от 110.00 лв
1-3 дни
Понеделник - Петък
Безплатна
Тези условия за куриерски услуги на стоки закупени от сайта www.veraitalia.eu са за територията на Република България. За доставки извън територията на България условията за безплатна доставка отпадат и клиента следва да заплати цената за куриерска услуга определена от Спиди.
Сроковете за доставка на територията на страната са до 1-3 работни дни от приемане на поръчката. В събота офисите на куриера работят от 9:00 до 13:00 часа. Надбавка 3.00лв. към цената за извършване на услугата. Приложима е само за доставки до адрес на получателя, когато избраната от заявителя на пратката дата на доставка е събота/ полуработен ден/ или в случаи на пренасочване по желание на подател или получател с избраната за доставка събота/ полуработен ден/. Надбавката се начислява на ниво пратка 
Вера Италия ООД не носи отговорност за закъснение и неспазване на срока в случай, че закъснението се дължи на куриерска фирма Спиди.