лв.
Italian | Bulgarian | English |

Папарделе – Паста с Яйца и Гъби Манатарки (Двуцветна) 500 g - Nonno Mario

11323

12.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси, Паста

Описание

Папарделите са вид паста с яйца, характерна за района на центрана и северна Италия. По форма напомнят талиатели, но лентичките са значително по-широки. Тази паста е с гъби и е изключително вкусна, ароматна, представителна - готова само за 2-3 минутки. 


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.* Тази красива, двуцветна паста би могъла да бъде страхотен подарък - пакета е огромен и много впечатляващ.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 500 g
Алергени Глутен, Яйца
Алергени в производствената среда Мляко, риба, ядки
Съставки Грис от твърда пшеница, вода, яйца 15%, гъби манатарки 2%, аромати
Време за приготвяне 2 - 3 min.
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода ( около 1л. на 100гр. ). Шуплестата повърхност на Папарделите ги прави много подходящи за наситени месни дивечови, телешки сосове или дреболийки. Перфектно е и съчетанието им със сметана и гъби.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()