лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пълнени Чушлета с Каперси и Аншоа 180 g - Nonno Mario

11022

13.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

В този италиански деликатес главна роля имат чушлета с форма на череша, които както изисква традицията в  Пиемонте - Северна Италия току що набрани се изтърбушват, бланшират се с оцет и след това на ръка едно по едно се пълнят с аншоа и каперси. Те са леко пикантни и ужасно вкусни и са подходящи за мезе към всякакъв алцохол. Тук в Италия ги сервират с известният италиански аперитив. Вие може да им се насладите и като гарнитура или за ароматизиране и овкусяване на ястия и сосове.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 180gr
Алергени Риба
Алергени в производствената среда Мляко и производни на мляко
Съставки Чушлета 40%, Зехтин 30%, Аншоа 20%, Каперси 8%, Маслини, Винен оцет, Захар и Сол.
Съвети на Кулинаря Тези ароматни, леко пикантни чушлета са подходящо мезе за всякакъв алкохол, като аперитив или за ароматизиране и овкусяване на ястия и сосове.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()