лв.
Italian | Bulgarian | English |

Трофие 5 Вкуса Цветни 500gr - Nonno Mario

13157

8.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси, Паста

Описание

Трофие 5 вкуса е типична за Лигурия занаятчийска паста без консерванти и оцветители само твърда пшеница, куркума, сушени домати, червено цвекло и спанак. Тя е не само красива ,ароматна и полезна, но е и вида паста, който най - много се доближава до вкуса на пресните пасти. Подховяща е с всякакви сосове, но според мен пестото и отива най - много.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 500gr
Алергени Глутен
Алергени в производствената среда Мляко, яйца, мастило от сепия
Съставки Грис от твърда пшеница, дехидратиран спанак на прах 2%, червено цвекло на прах 2%, дехидратиран домат на прах 3%, куркума 1%
Време за приготвяне 12 - 13 min.
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода ( около 1л. на 100гр. ). Tрофие 5 вкуса е ароматна сама по себе си, но може да се консумира с всякакви видове сосове или само със зехтин и пармезан например.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()