лв.
Italian | Bulgarian | English |

Полента - Полуготово Царевично Брашно с Черен, Летен Трюфел 350gr - Nonno Mario

18551

8.50лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Полента - полуготово царевично брашно с ароматен, черен трюфел. С две думи това е италиански вид, фин качамак, който обаче се вари само 5-6 минутки. Може да го приготвите, с каквито добавки предпочете или да ползвате някоя от нашите рецепти. Италианците например много често го консумират с малко зехтин или масло и настърган Пармезан. 

*Този качамак е без ГМО, произведен само от италианска царевица и смлян на хрòмел (каменна мелница).


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицирания си персонал, Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и носи с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновените магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутикчета в най-известните курортни места.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 350gr
Алергени Трюфел, чесън
Алергени в производствената среда Ядки, фъстъци, соя и млечни деривати
Съставки Предварително приготвено царевично брашно, аромати, черен летен трюфел.
Време за приготвяне 5 - 6 min.
Съвети на Кулинаря Необходими са 2 литра вода, предварително осолена с лъжица едра сол. Сложете водата на котлона и точно преди да заври изсипете бавно полентата (качамака) като непрекъснато разбърквате за да не се образуват грутки. Варете около 5-6 мин. Ако предпочитате по-рядка субстанция, преди да сте изсипали царевичното брашно, прибавете малко повече вода. По желание може да подpавите качамака с масло, настърган Пармезан и други сирена или кашкавали.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()