лв.
Italian | Bulgarian | English |

Minchiette 5 Вкуса Цветни 500gr - Nonno Mario

24348

8.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси, Паста

Описание

Специално за паста Minchiette

Това е ароматна и вкусна паста с натурални съставки (твърда пшеница, куркума, спанак, домат, червено цвекло) и голяма доза закачливост. Тук в Италия обикновено се подарява или приготвя на ергенски партита, но според мен може да я подарите при всеки не особено сериозен повод ;) Приятелките ви ще бъдат очаровани ако им поднесете такова оригинално ястие, а и не е казано, че половинката ви няма да я оцени.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицирания си персонал, Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и носи с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновените магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутикчета в най-известните курортни места.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 500gr
Алергени Глутен
Алергени в производствената среда Мляко, яйца, мастило от сепия
Съставки Грис от твърда пшеница, дехидратиран спанак на прах 3%, червено цвекло на прах 3%, дехидратиран домат на прах 3%, куркума 3%
Време за приготвяне 5 - 6 min.
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода ( около 1л. на 100гр. ). Cazzetti 5 вкуса е ароматна сама по себе си, но може да се консумира с всякакви видове сосове или само със зехтин и пармезан например.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()