лв.
Italian | Bulgarian | English |

Полуготов Натурален Желатин на Прах Gluten Free 20 g - Molino F.lli Chiavazza

13336

4.40лв.

Над 120лв доставката е безплатна.

Описание

Полуготовият желатин на прах е 100% натурален. Той е една модерна алтернатива на познатия желатин на листа. По този начин можете много по-добре да регулирате дозите, които са ви необходими за дадено ястие или десерт. Има отлични индикации като качество и пестене на време. Практичен и бърз, лесен за дозиране той ще ви помогне да направите много интересни солени ястия, сладкиши, кремове.

Опаковката съдържа 20gr. желатин на прах. Количеството е еквивалентно на 8 листа обикновен желатин. С тези 20gr. ще може да направите поне 0,500ml желатин или казано по-просто: една кафена лъжичка отговаря на едно листо обикновен желатин.


Il Molino Chiavazza е един от най-важните и големи производители на брашна в Италия. Съществува повече от 50 години (1955 год). Заради качествените си брашна марката е неизменно търсена от италианските домакини.
*Този продукт е без глутен

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Molino F.lli Chiavazza S.p.A.
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 20 g Количеството е еквивалентно на 8 листа обикновен желатин. С тези 20 g ще може да направите поне 0,500 ml желатин или казано по-просто: една кафена лъжичка отговаря на едно листо обикновен желатин.
Съставки Хранителен желатин (произход: свинска кожа).
Съвети на Кулинаря За да дадете аромат и вкус на желатина, когато го ползвате за солени ястия, меса или зеленчуци може да прибавите сил, оцет или лимонов сок. За сладкиши и кремове портокалов сок, ликьор, десертно сладко вино, Марсала. Желатина по начало е без вкус и мирис, така че не влияе на вкуса на това, което готвите, но може да му придаде съвсем различен вид. Вкуса и аромата зависят изцяло от вас.
Енергийно съдържание на 100 гр. от Продукта Калории – 1534 kj / 361 kcal; Мазнини – 0,1 g., от които наситени мастни киселини - 0,0 g; Въглехидрати – 0,0 g, от които захари – 0,0 g; Фибри – 0,0 g; Протеини – 90,0 g; Сол – 0,0 g

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()