лв.
Italian | Bulgarian | English |

Molino F.lli Chiavazza S.p.A.


Това брашно, създадено специално за направата на пици и фокачи, е с доста високо съдържание на глутен. Много добре поема вода. Предназначено за натурално втасване, може и с ..
Това брашно, създадено специално за направата на пици и фокачи,...
4.70лв. без ДДС: 3.92лв.
Този продукт ще бъде наличен след 14/03/2022Това лимецово брашно е произведено от Спелта (Triticum spelta), една много древна култура, която и днес е високо ценена..
Този продукт ще бъде наличен след 14/03/2022Това лимецово брашн...
6.50лв. без ДДС: 5.42лв.
Това специфично, рядко брашно е вкусно и сладко. Подходящо за безброй сладкарски изделия: кастанячо, сладка полента,палачинки и много други.Получава се от фино смлени, необр..
Това специфично, рядко брашно е вкусно и сладко. Подходящо за б...
13.99лв. без ДДС: 11.66лв.
Пшенично брашно от Корасан се получава чрез смилане на органична пшеница Камут. Това всъщност е един от най-древните не генно модифицирани сортове зърно. Въпреки хилядолетна..
Пшенично брашно от Корасан се получава чрез смилане на органичн...
7.49лв. без ДДС: 7.49лв.
Това брашно се получава от смилането на почистен от люспите и всякакви други тела или примеси, Нахут от сорта (Cicer arietinum). Може да има доста приложения в кухнята ..
Това брашно се получава от смилането на почистен от люспите и в...
5.20лв. без ДДС: 4.33лв.
Този продукт ще бъде наличен след 14/03/2022Специално брашното Манитоба се характеризира с неговата така наречена ,,сила''. То пак е от мека пшеница, но от специфичен с..
Този продукт ще бъде наличен след 14/03/2022Специално брашното ...
4.16лв. без ДДС: 4.16лв.
Брашно тип 00 е подходящо, както за домашни, така и за професионални нужди. Може да бъде основата на всякакви теста и десерти, които не изискват дълга обработка и втасване. ..
Брашно тип 00 е подходящо, както за домашни, така и за професио...
3.33лв. без ДДС: 3.33лв.
Специално брашното Манитоба се характеризира с неговата така наречена ,,сила''. Интегралната такава е много по-богата на фибри и протеини, но по-бедна за въглехидрати. ..
Специално брашното Манитоба се характеризира с неговата та...
3.83лв. без ДДС: 3.83лв.
Пълнозърнесто Брашно 500 gr. подходящо за всякакви домашни рецепти с интегрално брашно. Спокойно можете да го ползвате за направата на  домашни пасти, хляб, пици, ..
Пълнозърнесто Брашно 500 gr. подходящо за всякакви домашни реце...
3.33лв. без ДДС: 3.33лв.
Кокосовото брашно освен ароматно и вкусно е много богато на полезни мазнини, антиоксиданти и амино киселини. Tова е най-богатото на фибри брашно в света. То е без глутен, а ..
Кокосовото брашно освен ароматно и вкусно е много богато на пол...
5.99лв. без ДДС: 4.99лв.
Микс Брашно за Многозърнест Хляб 1000 g - Molino F.lli Chiavazza
sale
-23%
Балансирана смес от брашно и 5 зърнени култури, без изкуствени подобрители. От нея бързо и лесно се пригорвя характерен, хрубкав и полезен хляб.Il Molino Chiavazza е един от..
Балансирана смес от брашно и 5 зърнени култури, без изкуствени ...
4.99лв. 6.50лв. без ДДС: 4.16лв.
Смес, специално формулирана за лица, които имат непоносимост към глутен. Брашно подходящо за направата на пици, фокачи и други тестени изделия.Продукт, включен в национални..
Смес, специално формулирана за лица, които имат непоносимост к...
5.99лв. без ДДС: 4.99лв.
Смес, специално формулирана за лица, които имат непоносимост към глутен. Брашно подходящо за направата на сладкиши, торти, кремове.Продукт, включен в националния регистър н..
Смес, специално формулирана за лица, които имат непоносимост к...
5.99лв. без ДДС: 4.99лв.
Смес за домашен хляб е на базата на твърда пшенична грис. Традиционен хляб от миналото. Лесно и бързо приготовление, ръчно или машинно.  Този микс позволява да се получ..
Смес за домашен хляб е на базата на твърда пшенична грис. Тради...
6.50лв. без ДДС: 5.42лв.
Това оризово брашно се получава от смилането на почистен от люспите и всякакви други тела или примеси, ориз. Може да има доста приложения в кухнята - от сгъстяване на супи, ..
Това оризово брашно се получава от смилането на почистен от люс...
4.50лв. без ДДС: 3.75лв.
ПАКЕТ Брашно за Пица (W = 180-230) - 5x1000 g - Molino F.lli Chiavazza
sale
-10%
Това брашно, създадено специално за направата на пици и фокачи, е с доста високо съдържание на глутен. Много добре поема вода. Предназначено за натурално втасване, може и с ..
Това брашно, създадено специално за направата на пици и фокачи,...
21.20лв. 23.50лв. без ДДС: 17.67лв.
Полента Брамата - царевично брашно. С две думи това е италиански вид качамак много характерен за област Бергамо - Северна Италия, където живеем и ние. Хората тук са толко..
Полента Брамата - царевично брашно. С две думи това е италианс...
4.99лв. без ДДС: 4.16лв.
Семола или грис от твърда пшеница е по-едра и груба от Семола Римачината. Използва предимно за направата на небезизвестните ньоки ала романа, домашна паста, хляб, пица,..
Семола или грис от твърда пшеница е по-едра и груба от Сем...
4.99лв. без ДДС: 4.16лв.
Семола Римачината - брашно от твърда пшеница  се използва предимно за направата на домашна паста, хляб, пица, бисквити и други типични италиански десерти. Придава ..
Семола Римачината - брашно от твърда пшеница  се изпо...
4.58лв. без ДДС: 4.58лв.
Този вид изкуствена мая с Ванилия е походяща за всякакви сладки тестени изделия. Изключително удобна и спестяваща време, защото въздейства мигновено и тестата нямат нуж..
Този вид изкуствена мая с Ванилия е походяща за всякакви с...
3.90лв. без ДДС: 3.25лв.
Този вид изкуствена мая е походяща за солени и сладки тестени изделия. Изключително удобна и спестяваща време, защото въздейства мигновено и тестата нямат нужда от втас..
Този вид изкуствена мая е походяща за солени и сладки тест...
3.90лв. без ДДС: 3.25лв.
Показва 1 до 21 от 37 (2 страници)