лв.
Italian | Bulgarian | English |

Рикота 200 g - Arrigoni Sergio Formaggi dal 1859

17995

7.90лв.

Над 120лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* Този продукт е с предварителна заявка. Може да бъде поръчан, но ще ви дадем допълнителна информация по телефона кога ще ви бъде доставен.

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

* OGM Free

* Директен внос от Sergio Arrigoni formaggi dal 1859 / Италия


Историята на семейство Аригони започва в средата на деветнадесети век с Джовани, известен като Бèло, прадядото на настоящия собственик Серджо Аригони.

По това време Arrigoni произвежда, отлежава и рафинира сирена във Valtaleggio (Валталеджо - долината на Таледжо) и ги продава в различни области на провинцията. Дейността на компанията е консолидирана със сина му Карло и племенника му Батиста, които от своя страна я предават на Серджо.

И именно благодарение на Серджо Аригони семейната компания придобива все повече и повече известност, като разширява гамата от продукти и прехвърля офиси и складове в по-широката и организирана централа в Almè/Bergamo.

Днес ръководството на компанията е в ръцете на трите дъщери. Смяната на поколенията донася положителна инерция, нови идеи и голямо желание за още по-градивни промени. Наследничките поддържат стабилно производствените процеси, за да гарантира качество и зачитане на семейните традиции. Най-старата компания във Valtaleggio се обновява, за да даде още повече стойност на своята история.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Arrigoni Sergio Formaggi S.R.L.
Произход Ломбардия - Италия
Съхранение В хладилник, при температура между 2 и 6° C
Алергени Мляко и производни
Съставки Краве мляко, сол, сирище
Вид Опаковка Тарелка запечатана в защитена атмосфера
Цвят Плътно бял
Аромат Tипичен
Вкус Млечен
Кора Отсъства
Плънка Мека, ронлива
Отлежалост Прясно сирене

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()