лв.
Italian | Bulgarian | English |

Специалната Книга на Тере Дукали - Terre Ducali Parma

2818

69.99лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Това е един перфектно замислен и изпълнен коледен подарък от Тере Дукали - Парма, както и един от най-ефектните според мен.
Освен красивата и автентична опаковка, във вид на голяма старинна книга, вътре ще откриете:
Парче от най-доброто италианско сирене Parmigiano Reggiano DOP - 150 гр.
Деликатесният Салам Strolghino - 240 гр.
Класиката на отлежалия Балсамов оцет от Модена - 40 мл.
и за финес красива и функционална брандирана памучна покривка за пикник.
Ами тази книга е уникална!

* Ограничени количества само за ценители.

* Съхранение на стайна температура

Деликатесният салам Стролгино се създава от постното месо на свински бут, което обикновено се използва за производството на най-добрите Прошута. Плънката се пълни в много фини и тънки черва, което ускорява зреенето. Саламчето въобще не е мазно. Има деликатен вкус и особена сладост, които подсилват апетита. 

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Количествено съдържание Пармезан Parmigiano Reggiano DOP - 150 гр; Деликатесният Салам Strolghino - 240 гр.; Отлежал Балсамов оцет от Модена - 40 мл.
Съхранение Преди отваряне: до +22°. Веднъж отворен може да се съхранява в хладилник за доста дълго време.
Алергени Лактоза, Сулфити. Без Глутен
Съставки Салам Стролгино: Италианско свинско месо, сол, декстроза, захар, натурални аромати, подправки, антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250). Пармезан: Мляко, Сол, Сирище (мая за сирене). Балсамов оцет: Сварена мъст от грозде, винен оцет.
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Ненатрапчив, характерен за италианските салами

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()