лв.
Italian | Bulgarian | English |

Прошуто Крудо Fiocco (Лък) Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

24904

5.75лв.

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Прошуто Крудо (сурово) Фиоко (лък) на Тере Дукали се създава от месото, близо до опашката, на свински заден бут. Там месото е най-сладко. Подправянето се прави ръчно, само със сол и пипер. Връзването също е на ръка, което придава и типичната му овална форма. Следва отлежаване за поне 8 месецаа в специални, натурални изби, където правилната влажност и температура допринасят за характеризиране на неговият невероятен аромат и вкус. За разлика от големите си събратя това Прошуто Крудо не е толкова солено.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma
* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта
* Отлежалo минимум 8 месеца
* Предлагаме го на половинки. Опакован е с вакуум, в защитена среда.
* Без глутен
* Без млечни деривати


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Съставки Свинско месо, сол, декстроза, естествени аромати, подправки. Антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250).
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичн, приятен, хармоничен и нопoвторим
Вкус Ненатрапчив, характерен за италианските прошута
Отлежалост Минимум 8 месеца

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()