лв.
Italian | Bulgarian | English |

Прошуто Крудо Fiocco (Лък) Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

350

5.59лв.

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Прошуто Крудо (сурово) Фиоко (лък) на Тере Дукали се създава от месото, близо до опашката, на свински заден бут. Там месото е най-сладко. Подправянето се прави ръчно, само със сол и пипер. Връзването също е на ръка, което придава и типичната му овална форма. Следва отлежаване за поне 8 месецаа в специални, натурални изби, където правилната влажност и температура допринасят за характеризиране на неговият невероятен аромат и вкус. За разлика от големите си събратя това Прошуто Крудо не е толкова солено.


* Директен внос от  Terre Ducali Parma
* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта
* Отлежалo минимум 8 месеца
* Предлагаме го на половинки. Опакован е с вакуум, в защитена среда.
* Без глутен
* Без млечни деривати
* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете от офис на Спиди, сутринта на следващият ден моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Съставки Свинско месо, сол, декстроза, естествени аромати, подправки. Антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250).
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичн, приятен, хармоничен и нопoвторим
Вкус Ненатрапчив, характерен за италианските прошута
Отлежалост Минимум 8 месеца

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()