лв.
Italian | Bulgarian | English |

Копа от Парма - Coppa di Parma IGP 100 g - Terre Ducali Parma

19811

6.99лв.

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Coppa di Parma IGP - Копа от Парма със Защитено географско указание  е едно от най-типичните сушени меса на област Емилия Романия - Италия. Има неподражаем вкус и аромат и опитвайки я веднъж няма как да не я разпознаете. Пълноценният вкус се придобива с отлежаването в специални естествени изби, а Копата на нашият производител Terre Ducale е един отличен продукт. Като всеки типичен италиански колбас рецептата за нея е древна и строга и датира още от 18 век. Ползва се определана част месо от врата на прасето, която се посолява и овкусява със специфични натурални подпраки и вино. В следващите от 6 до 10 дни тези парчета месо се масажират на ръка за да поемат максимално добре ароматите и солта. Самото изсушаване на Копата става в натурално черво, което отново се връзва на ръка и продължава минимум 60 дни. Резултата е един уникален колбас като едно от условията да носи защитеното си име е еднаквото съдържание на мазнини във всяка една форма.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma
* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта
* Отлежала минимум 60 дни
* Предлагаме я на половинки. Опакована е с вакуум, в защитена среда.
* Без глутен
* Без млечни деривати
* 100% Италианско месо от Емилия Романия


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Съставки Италианско свинско месо, сол, декстроза, естествени аромати, подправки. Антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250).
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Много специфичен и разпознаваем.
Вкус Много специфичен и разпознаваем.
Отлежалост Минимум 60 дни

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()