лв.
Italian | Bulgarian | English |

Гуанчале (Свински бузи) Отлежало Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

26965

5.70лв.

Опции

Над 120лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Гуанчале е много интересен и вкусен колбас от свински бузи. Той е малко познат в България, но определено си струва да бъде представен и на нашият пазар. Създава се от долното удължение на свинската буза, която само се осолява и се оставя подредена да почива за около месец. Почистена и изсушена, тя отива в специалните изби на Terre Ducali Parma, за да бъдат добавени подправки, и се оставя се за отлежаване поне 6 месеца. Основната разлика между Панчета и Гуанчалето е мястото, от където се взима месото (сланината). Бъдейки от свински бузи, една от най-нежните части на прасето, Гуанчале е много специфично, нежно розово и ароматно. Това е напълно готов продукт, който може да се консумира в натуралният му вид, на тънки резанчета или леко затоплено върху филийка хляб като не на последно място Гуанчале е основната оригинална съставка за паста Карбонара и Аматричана.


* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Отлежал минимум 120 дни

* Без глутен

* Без млечни деривати


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Алергени Без глутен. Без лактоза.
Съставки Свинско месо, сол, подправки, естествени ароматизанти, консерванти: натриев нитрит, калиев нитрит
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Много типичен, мек и топящ се в устата
Отлежалост Минимум 120 дни
Съвети на Кулинаря Това е напълно готов продукт, който може да се консумира в натуралният му вид, на тънки резанчета или леко затоплено върху филийка хляб като не на последно място Гуанчале е основната оригинална съставка за паста Карбонара и Аматричана.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()