лв.
Italian | Bulgarian | English |

Печено Прошуто Кото от Преден Бут Alta Qualità 100 g - Terre Ducali Parma

3584

4.40лв.

Опции

Над 120лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Това висококачествено Прошуто Кото има невероятен вкус и аромат. Основната разлика между него и класическото Кото варена шунка е в месото. Тук вместо заден бут се ползва предния бут на прасето, този от който се създава и Прошуто Крудо. Самото месо е по-ароматно, а характерния, за този продукт, опушен вкус се получава съвсем натурално: бутът се посолява и овкусява, пече се в суха фурна на 70° и чак накрая се пече на скара. Тази специфична обработка и високото качество на използваното месо го правят високо гастрономически продукт.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Отлежал минимум 30 дни

* Предлагаме го на половинки. Опакован е с вакуум, в защитена среда.

* Без глутен

* Без млечни деривати

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете от офис на Спиди, сутринта на следващият ден моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение В хладилник на + 4 ° C.
Алергени Без глутен. Без лактоза.
Съставки Свинско месо, сол, натурални аромати, подправки, декстроза, антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: натриев нитрит (E250).
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Типичен, балансиран и характерен за италианските салами

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()