лв.
Italian | Bulgarian | English |

Панчета Италиански Бекон с Черен Пипер Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

20438

5.95лв.

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Панчета без кожа отлежала 3 месеца
Тoзи толкова типичeн италиански бекон е създаден от италиански прасета със селекционирано тегло и качество. Веднъж разфасована шарената сланина се подлага на сухо овкусяване със сол и подправки. Процедурата се извършва ръчно и продължава 14 дни като се  редуват почивки и повторно овкусяване за да може месото да поеме максимално подправките. Всичко се прави по стари майсторски рецепти.
След минимум 120 дни на отлежаване се получава отличният резултат, характеризиращ се с розово оцветена мазнина, нежен аромат, съчетан с безпогрешния вкус на тази част от прасето. 
След като външната кора е елиминирана, беконът се навива, завързва и покрива отвън с черен пипер, като придобива уникален, почти елегантен вид и вкус , който е високо ценен от потребителя.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Отлежал минимум 120 дни

* Без глутен

* Без млечни деривати


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Алергени Без глутен. Без лактоза.
Съставки Свинско месо, сол, декстроза, натурални аромати, подправки (черен пипер 0,10%): консерванти: калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250).
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Типичен, балансиран и характерен за италианската Панчета
Отлежалост Минимум 120 дни
Съвети на Кулинаря Панчета е много ароматна и вкусна. Тя е готова за консумация, но ако предпочитате може да я запъжите или овкусите с нея дадено ястие като я режете на филийки или кубчета според предпочитанията ви.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()