лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пълнозърнест БИО Ориз за Бързо Готвене 1000 g - Riseria Campanini dal 1920

2775

10.20лв.
  • Бранд: Officina 5
  • Код: CAM1000-INTEG-BIO
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Ориз

Описание

При пълнозърнестият ориз се отстраняват сомо люспите, но се запазва коженото покритие около зърното. Следователно той има високо съдържание на минерали, витамини и много фибри. Този ориз е подложен и на катко кипене за да се съкрати чувствително времето му за приготвяне.

* 100% Италиански ориз

За да гарантира все повече и повече качеството и автентичността на свойте продукти, Campanini разчита на иновативната технология  Blockchain, за да допълни сертификатите си за качество Ifs, Bio и Kosher с прозрачност във фазите на обработка на техните продукти.

Това е иновативен и непрекъснато актуализиран експериментален проект, който чрез блокчейн позволява да се записва информация по сигурен, неизменен и проверим начин.

Благодарение на QR кода на опаковката, всеки клиент може да открие характеристиките на ориза, неговия произход, проверките и анализите, извършени за всяка партида. Всичко това е достъпно само с един клик на смартфона.

За всякакви допълнителни разяснения и / или любопитство относно проекта и документацията, Riseria Campanini е на ваше разположение на следните адреси:

Вие. 0376340170 e-mail: info@riseriacampanini.it


В продължение на три поколения Riseria Campanini внимателно подбира най -добрия ориз от земите на италианската оризова традиция.

Техният метод за съхранение се отличава от останалите оператори в сектора като непочиетената суровина се депозира в система от малки силози, които позволяват оризът от всяка ферма да се обработва отделно. По този начин се гарантира хомогенността на крайния продукт при готвене и неговата проследимост.

Преработката се извършва съгласно занаятчийската традиция без химическа обработка и с най -модерните контроли, в пълно съответствие с правилата на HACCP за производството на храни. Гаранция за истински, безопасен продукт, който запазва органолептичните си характеристики непокътнати.

Качеството на продуктите Riseria Campanini се проверява всеки ден от безбройните им клиенти и периодично се сертифицира от национални и международни институти за контрол.

Riseria Campanini всъщност сертификати IFS, BIO и KOSHER.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Riseria Campanini srl
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 1000 g
Съставки Пълнозърнест Ориз
Вид Опаковка Вакуум и картонена кутия
Време за приготвяне 10 минути
Цвят Бежов
Съвети на Кулинаря Освен полезен този ориз не се разварява и слепва. Подходящ е за ризоти, варива, студени салати, гарнитури.
Енергийни Стойности Енергийна стойност 355 Kcal 1509 KJ Мазнини 2,2 g, от които наситени мастни киселини 0,7 g; Въглехидрати 74 g, от които захари 1 g; Фибри 22. g; Протеини 7,8 g: Сол 25 mg: Средни стойности на 100 г продукт * (* Източник: Ente Nazionale Risi)

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()