лв.
Italian | Bulgarian | English |

RISERIA CAMPANINI SRL


Ориз Арборио (Arborio) е най-известният и използван сорт ориз за ризото. Получава името си от едноименно селце в северна Италия, където сортът е култивиран и селекциониран..
Ориз Арборио (Arborio) е най-известният и използван сорт ориз ...
8.30лв. без ДДС: 6.92лв.
Басмати е ориза на великата ориенталска традиция. Дългите и тънки зърна отделят особен ванилов аромат по време на готвене. Варен или на пара, той е изключително вк..
Басмати е ориза на великата ориенталска традиция. Дъл...
10.70лв. без ДДС: 8.92лв.
Оризът за Суши с малки и кръгли зърна и е особено подходящ за приготвяне на типични ястия от японската кухня. Той е  специфична обработен, което го прави брилянтен и кр..
Оризът за Суши с малки и кръгли зърна и е особено подходящ за п...
7.30лв. без ДДС: 6.08лв.
Ориз Карнароли (Carnaroli) или така нареченият “Крал на ориза “.Произход - Pavia, Novara и Verceli, северна Италия.Това е най-уважаваният и търсен сорт ориз за ризото и..
Ориз Карнароли (Carnaroli) или така нареченият “Крал на ор...
8.90лв. без ДДС: 7.42лв.
При пълнозърнестият ориз се отстраняват сомо люспите, но се запазва коженото покритие около зърното. Следователно той има високо съдържание на минерали, витамини и много фиб..
При пълнозърнестият ориз се отстраняват сомо люспите, но се зап...
8.10лв. без ДДС: 6.75лв.
Изключителен пълнозърнест ориз, богат на фибри, витамин В, минерални соли и антиоксидантни вещества. Той е с особено силен и приятен аромат и характерен рубиненочервен цвят...
Изключителен пълнозърнест ориз, богат на фибри, витамин В, мине...
8.40лв. без ДДС: 7.00лв.
Черният ориз, или така нареченият Venere, е характерен с уникалния си аромат и цвят, който има благодарение на пигмент в люспата си.Произлиза от Китай, но благодарение ..
Черният ориз, или така нареченият Venere, е характерен с у...
8.40лв. без ДДС: 7.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)