лв.
Italian | Bulgarian | English |

Свински Джолан с Балсамов Оцет IGP от Модена Gluten Free 600 g - Palmieri

15841

15.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Този полуготов свински джолан (Прошуто от прясно свинско месо с кокал) се приготвя заедно с балсамов оцет от IGP Modena. Подлага на вакуумна стерилизация в алуминиеви торбички. А добавянето на балсамов оцет при приготовлението му го прави изключително ароматен и вкусен.
Всички знаем, че свински джолан се готви бавно и дълго. Този почти готов продукт ще ви спести време и усилия. Става готов за 20 - 30 мин., а комбиниран с тази бързо увираща Полента (Качамак) ВИЖ ТУК е направо неустоим.
Този продукт е много подходящ за уикенд на вилата, вкусна и бърза вечеря на къмпинг или посрещане на неочаквани гости.

* Без глутен
* Без добавяне на полифосфати и консерванти


Имало едно време малък магазин в центъра на Модена, където най-истинските меса били внимателно обработвани от дядо Емилио, за да се превърнат в качествени занаятчийски колбаси; Било 1919 г., а тази страст към хубавите неща остава непроменена в продължение на три поколения в семейство Палмиери.

Изкуството да създава сушени меса се предава и на синът му Карло, който в много млада възраст решава да използва опита, използван в фабриката за салами на чичовците си и през 1961 г. реализира мечтата си: да отвори собствен бизнес. Мести се  в Долна Модена и започва занаятчийско производство на мортадела, салами, панчета, копа използвайки месото на прасета, които сам отглежда.

Днес го наричат ​​контрол на веригата за доставки, но за татко Карло това е било желанието да създаде уникален и истински продукт, като започне от качеството на суровината.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Palmieri
Произход Модена - Италия
Количествено съдържание 600 g
Съхранение Този продуктът е подложен на процес на стерилизиране чрез готвене. Това гарантира продължително му съхранение и без охлаждане. Като предпазна мярка го съхранявайте далеч от преки източници на топлина. След отваряне на вакуумният плик съхранявайте продукта в хладилник и консумирайте в рамките на 3 дни.
Съставки Свински джолан, Балсамов оцет IGP от Модена 4.7% (варена гроздова мъст, концентрирана гроздова мъст, винен оцет), сол, подправки и ароматни билки, натурални аромати. Без глутен. Без добавяне на полифосфати и консерванти.
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Балансиран, разпознаваем
Съвети на Кулинаря Във Фурна (препоръчително):Извадете джоланчето от вакумирания плик и заедно с желеобразната течност го поставете в тавичка и довършете печенето на 180°-190° във фурна или тиган, за около 30 мин., без вентилатор. Препоръчително е да го обърнете поне веднъж по време на печенето. В микровълнова фурна: заедно с желеобразната течност за 10 мин. на максимална мощност – без опаковката.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()