лв.
Italian | Bulgarian | English |

Свинска Наденичка Котекино Модена Gluten Free 500 g - Palmieri

11178

13.99лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Котекино от 500гр. на Palmieri е създадено по семейна рецепта. Вътрешноста е същата като при Зампоне. За направата му се използват едни от най-вкусните части на прасето. Пълнежа се състой от бузите, главата, плешката, ушите и опашката. Всичко това е едро смляно и овкусено с различни, натурални подправки и аромати. След като се напълни то се вари бавно на пара. Така приготвена тази специална наденица се консервира и придобива неповторим аромат и вкус.
Тoзи свински деликатес е много подходящ за уикенд на вилата, вкусна и бърза вечеря на къмпинг или посрещане на неочаквани гости.

* Без глутен
* Без добавяне на полифосфати и консерванти


Имало едно време малък магазин в центъра на Модена, където най-истинските меса били внимателно обработени от дядо Емилио, за да се превърнат в качествени занаятчийски колбаси; Било 1919 г., а тази страст към хубавите неща остава непроменена в продължение на три поколения в семейство Палмиери.

Изкуството да създава сушени меса се предава и на сина му Карло, който в много млада възраст решава да използва опита, използван в фабриката за салами на чичовците си и през 1961 г. реализира мечтата си: да отвори собствен бизнес. Мести се  в Долна Модена и започва занаятчийско производство на мортадела, салами, панчета, копа използвайки месото на прасета, които сам отглежда.

Днес го наричат ​​контрол на веригата за доставки, но за татко Карло това е било желанието да създаде уникален и истински продукт, като започне от качеството на суровината.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Palmieri
Произход Модена - Италия
Количествено съдържание 500 g
Съхранение Този продуктът е подложен на процес на стерилизиране чрез готвене. Това гарантира продължително му съхранение и без охлаждане. Като предпазна мярка го съхранявайте далеч от преки източници на топлина. След отваряне на вакуумният плик съхранявайте продукта в хладилник и консумирайте в рамките на 3 дни.
Съставки Свинско месо, свинска опашка, свинска мазнина, сол, подправки, натурални аромати, антиоксидант: натриев аскорбат, консервант: натриев нитрит.
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Типичен, не прекалено мазен на небцето, деликатен
Съвети на Кулинаря Извадете вакумираната наденичка от кутията. Без да махате или пробивате вакума го поставете в тенджера със студена вода. Варете го 20/25 минути. След това го извадете и отрежете едното ъгълче на опаковката през, което да изсипете естествения сос от варенето. Махнете цялата вакумна опаковка. Вече може да нарежете на колелца вашето Котекино и да го сервирате топло. В Италия гарнитурата обикновено е гъста леща, но вие може да предпочете, каквито и да е варени или задушени зеленчуци, картофено пюре или зеле. С каквото и да го поднесете ще е много вкусно.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()