лв.
Italian | Bulgarian | English |

Ориз за Суши 500 g - Riseria Campanini dal 1920

3302

7.30лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Ориз

Описание

Оризът за Суши с малки и кръгли зърна и е особено подходящ за приготвяне на типични ястия от японската кухня. Той е  специфична обработен, което го прави брилянтен и кристален. Има висок капацитет на растеж по време на готвене, но зърната му остават добре разделени.

Оризът Campanini за Суши е подходящ за приготвяне на всички ястия от типичната японска кухня (маки-суши, нагири-суши, чираши-суши).

* Само внимателно селекциониран ориз

В продължение на три поколения Riseria Campanini внимателно подбира най -добрия ориз от земите на италианската оризова традиция.

Техният метод за съхранение се отличава от останалите оператори в сектора като непочиетената суровина се депозира в система от малки силози, които позволяват оризът от всяка ферма да се обработва отделно. По този начин се гарантира хомогенността на крайния продукт при готвене и неговата проследимост.

Преработката се извършва съгласно занаятчийската традиция без химическа обработка и с най -модерните контроли, в пълно съответствие с правилата на HACCP за производството на храни. Гаранция за истински, безопасен продукт, който запазва органолептичните си характеристики непокътнати.

Качеството на продуктите Riseria Campanini се проверява всеки ден от безбройните им клиенти и периодично се сертифицира от национални и международни институти за контрол.

Riseria Campanini всъщност сертификати IFS, BIO и KOSHER.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Riseria Campanini srl
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 500 g
Съставки Ориз за Суши
Вид Опаковка Вакуум и картонена кутия
Време за приготвяне 10 - 12 минути
Цвят Перлен
Енергийни Стойности Енергийна стойност 361 Kcal 1510 KJ Мазнини 0,6 g от които наситени мастни киселини 0,1 g; Въглехидрати 78 g, от които захари 0,3g; Фибри 1.4 g; Протеини 7,4 g: Сол 0,01 g: Средни стойности на 100 г продукт * (* Източник: Ente Nazionale Risi)

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()