лв.
Italian | Bulgarian | English |

Ориз за Салати 1000 g - Riseria Campanini dal 1920

1705

7.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Ориз

Описание

Ориз Кампанини за салати е специален ориз, приготвен от подбрани сортове.

Пропарването придава на зърното златист цвят и гарантира изключителна устойчивост на готвене. Идеален за приготвяне на студени летни салати и вкусни студени ястия и гарнитури и то само за няколко минути. За този вид ориз казват, че не се разварява никога.

* 100% Италиански ориз

В продължение на три поколения Riseria Campanini внимателно подбира най -добрия ориз от земите на италианската оризова традиция.

Техният метод за съхранение се отличава от останалите оператори в сектора като непочиетената суровина се депозира в система от малки силози, които позволяват оризът от всяка ферма да се обработва отделно. По този начин се гарантира хомогенността на крайния продукт при готвене и неговата проследимост.

Преработката се извършва съгласно занаятчийската традиция без химическа обработка и с най -модерните контроли, в пълно съответствие с правилата на HACCP за производството на храни. Гаранция за истински, безопасен продукт, който запазва органолептичните си характеристики непокътнати.

Качеството на продуктите Riseria Campanini се проверява всеки ден от безбройните им клиенти и периодично се сертифицира от национални и международни институти за контрол.

Riseria Campanini всъщност сертификати IFS, BIO и KOSHER.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Riseria Campanini srl
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 1000 g
Съставки Бял Ориз
Вид Опаковка Вакуум и картонена кутия
Време за приготвяне 10 минути
Цвят Златист
Съвети на Кулинаря Идеален за приготвяне на студени летни салати и вкусни студени ястия и гарнитури и то само за няколко минути.
Енергийни Стойности Енергийна стойност 349 Kcal 1480 KJ Мазнини 1,8 g, от които наситени мастни киселини 0,3 g; Въглехидрати 74,6 g, от които захари 0,1 g; Фибри 1.9 g; Протеини 7,7 g: Сол 0 g: Средни стойности на 100 г продукт * (* Източник: Ente Nazionale Risi)

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()