лв.
Italian | Bulgarian | English |

Натурален Шоколад Vanini 86% Какао Багуа 100 g – Icam

6821

5.99лв.
  • Бранд: ICAM SPA
  • Код: VAN-TAV-BAGUA
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Това е шоколада с най-изразителен вкус от линията Ванини-Багуа. Ще бъдете завладени от уникалният вкус на този тъмен шоколад с 86% какао. Той има силен и устойчив характер, който първоначално дава характерна горчивина, но която в последствие отстъпва място на препечените нотки, типични за южноамериканското качествено какао. За разлика от много други черни шоколади Ванини-Багуа е изключително ядлив и ненатрапчиво горчив.
Характерният вкус е много изискан, топи бавно в устата, като дава уникално пътуване за откриване на ароматите на какаото от Перу.

Какаото Багуа със сигурност е едно от най-ценените съкровища на Амазонка и едно от най-античните какао в света. Култивирано е още в 3000 г. пр. Н. Е., когато разстяло спонтанно. В перуанския регион Амазонас, с неговия тропичен климат и разнообразна разстителност, ICAM е идентифицирал неизследвани насаждения, където са запазени автентичните и оригинални вкусове на „Xocoatl“ (какаови зърна). Те все още култивират от местните общности на Майо Чинчипе. Така фирмата открива за света едно от най-старите и търсени от всички сортове какао: много рядкото какао Criollo. Крехко и скъпоценно, то и до днес се отглежда само в малки и добре дефинирани области по света. Има специфичен светъл цвят, почти бял и се характеризира с деликатни, но същевременно силно ароматни нотки, които подчертават неговата уникалност. Автентичният и чист вкус на това какао ражда необикновен и много разпознаваем шоколад. 

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Icam spa
Произход Комо - Италия
Количествено съдържание 100 g
Алергени в производствената среда Ядки и млечни деривати
Съставки Kакаова паста, какаово масло, обезмаслено какао на прах, захар, естествен ванилов екстракт. Какао: минимум 86 %.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()