лв.
Italian | Bulgarian | English |

ICAM SPA


В това шоколадово яйце мекият и хармоничен вкус на Шам фъстъка се смесва и допълва от вкусния 62% тъмен шоколад, вътре в яйцето ще намерите и практична и елегантна изненада ..
В това шоколадово яйце мекият и хармоничен вкус на Шам фъстъка ...
32.90лв. без ДДС: 27.42лв.
Органично горчиво какао на прах със сертификат FairTrade, идеално за приготвяне или декориране на торти. С практичен отвор, който може да се затваря повторно.*Този продукт е..
Органично горчиво какао на прах със сертификат FairTrade, идеал...
4.20лв. без ДДС: 3.50лв.
Мекият чар на тропическите гори в един изцяло италиански шоколад.Този органичен млечен шоколад е създаден от фино перуанско какао със съдържание 39%. Стойност, която позволя..
Мекият чар на тропическите гори в един изцяло италиански шокола...
5.70лв. без ДДС: 4.75лв.
Шоколад  Джандуя от изцяло органични суровини, с цели лешници и какао от Уганда. Невероятна хрупкавост и топящ се вкус.Какаото Багуа със сигурност е едно от най-це..
Шоколад  Джандуя от изцяло органични суровини, с цели...
6.90лв. без ДДС: 5.75лв.
В това шоколадово яйце мекият и пълноценен вкус на смокинята се допълва от хрупкавостта на бадемите и е новост в Великденската гама 2021 на Ванини. В допълнение към вкусния ..
В това шоколадово яйце мекият и пълноценен вкус на смокинята се...
32.90лв. без ДДС: 27.42лв.
Готова смес за Горещ шоколад с какаов вкус. Изключително лесна за приготвяне топла напитка, в която децата ви и вие ще се влюбите. Сравнително високото съдържание на какао -..
Готова смес за Горещ шоколад с какаов вкус. Изключително лесна ...
14.95лв. без ДДС: 12.46лв.
Асорти пралине от тъмен шоколад (какао: 56% мин) с пълнеж от Био Екстра Върджин Зехтин и плодови пълнежи.Дизайнерската кутия кубче от линията ''Gourmet" Vanini е наистина лу..
Асорти пралине от тъмен шоколад (какао: 56% мин) с пълнеж от Би...
12.90лв. без ДДС: 10.75лв.
Присъединете се към Лия, Зак и гениите Искрица и Сияйница, за да победите вещицата Зета с новите изненади на великденските шоколадови яйца на ICAM.180 гр. от фин млечен шоко..
Присъединете се към Лия, Зак и гениите Искрица и Сияйница, за д...
18.90лв. без ДДС: 15.75лв.
Синя Роза са исторически за Италия бонбони пралине. Създадени са преди повече от 30 години и винаги са били символ на чар и изтънченост. Те са вихър на удоволствие и ще ви с..
Синя Роза са исторически за Италия бонбони пралине. Създадени с...
18.95лв. без ДДС: 15.79лв.
В тази шоколадова рецепта на Ванини - Багуа, мекият и пълноценен вкус на средиземноморската смокиня се допълва перфектно с хрупкавостта на печените бадеми и веднъж започнали..
В тази шоколадова рецепта на Ванини - Багуа, мекият и пълноцене...
5.50лв. без ДДС: 4.58лв.
Италианските шоколади Vanini Багуа са едни от най-добрите на пазара според мен. Любителите на тъмен шоколад ще останат очаровани от невероятният вкус и натурални със..
Италианските шоколади Vanini Багуа са едни от най-добрите...
5.50лв. без ДДС: 4.58лв.
Приятният и пълноценен вкус на Круша и Канела в шоколада, предлага интересно дегустационно изживяване. Деликатната ароматна интензивност на какаото е обогатена от плодовите ..
Приятният и пълноценен вкус на Круша и Канела в шоколада, предл...
5.50лв. без ДДС: 4.58лв.
Този шоколад е със свежи и сладки нотки на манго и безпогрешен вкус. Маракуята е характерна с интензивният си аромат, а съчетана с перуанското какао предлага неустоимо екзот..
Този шоколад е със свежи и сладки нотки на манго и безпогрешен ...
5.50лв. без ДДС: 4.58лв.
Това е шоколада с най-изразителен вкус от линията Ванини-Багуа. Ще бъдете завладени от уникалният вкус на този тъмен шоколад с 86% какао. Той има силен и устойчив характер, ..
Това е шоколада с най-изразителен вкус от линията Ванини-Багуа....
5.50лв. без ДДС: 4.58лв.
С пралини „Dolce Vita“ Ванини изследва нова граница на вкуса и предлага шоколад с революционно, апетитно и кремообразно сърце. Пълнежа е от италианска лешникова паста, която..
С пралини „Dolce Vita“ Ванини изследва нова граница на вкуса и ...
7.95лв. без ДДС: 6.63лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)