лв.
Italian | Bulgarian | English |

Дресинг от Зехтин Екстра Върджин с Черен Трюфел 250 ml - BioLevante

11506

9.99лв. 10.95лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

Oт 1902г. маслобойните на BioLevante създават висококачествен, студено пресован зехтин. Преди повече от век семейство Casseta се преселва в Андриа, където се намира една от най-големите структури в Пулия - Кастел дел Монте. Там те започват отглеждането и създаването на зехтин екстра върджин и още в самото начало привличат ценителите на качествено маслиново масло със съвършеното съчетание на аромат, деликатен вкус и храносмилателна лекота на своите олиа. Благодарение на пълното зачитане и спазване на древните похвати, съчетано със съвременните технологии и контроли зехтините на  BioLevante продължават да бъдат ценени, търсени и признати от ценители, както в Италия така и по света.

Между всички кухни, италианската е особено характеризирана с подправките. Затова, компанията BioLevante предлага широка гама зехтин с подправки, подходящи и за най-взискателните кухни. Техните  ароматизирани олиа са създадени от пресни и естествени съставки, характерни за италианските рецепти.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител BioLevante
Регион Пулия - Италия
Количествено съдържание 250ml
Аромат Прясно изстискани маслини с трюфел
Вкус На пресни маслини с превес на трюфел
Съвети на Кулинаря Уникалният вкус на трюфели придава изискан вкус на ястието. Изключително подходящ за подправяне на паста, ризото, телешко, карпачо, брезаола, специални салати, фондю, яйца на тиган и др. Използвайте няколко капки в суров вид, за по-плътен вкус.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()