лв.
Italian | Bulgarian | English |

Балсамов Крем Оцет от Modena IGP 250ml - BioLevante

54

6.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Оцет

Описание

Този крем съчетава всички типични характеристики на балсамовия оцет от Модена. Перфектна гъстота и кадифено докосване. Изключително деликатно балансиран, той е идеален за добавяне на капки изтънченост дори към най-простите рецепти. Гъста му консистенция е създадена от внимателното смесване на варена гроздова мъст с балсамов оцет от Modena IGP. Има сладко-кисел вкус е е подходящ за всякакви ястия, сладки и солени, за подправка и декорация. Съчетава се със салати и зеленчуци, ризото, сирена и месо, плодови салати, десерти, сладоледи и плодове.


Oт 1902г. маслобойните на BioLevante създават висококачествен, студено пресован зехтин. Преди повече от век семейство Casseta се преселва в Андриа, където се намира една от най-големите структури в Пулия - Кастел дел Монте. Там те започват отглеждането и създаването на зехтин екстра върджин и още в самото начало привличат ценителите на качествено маслиново масло със съвършеното съчетание на аромат, деликатен вкус и храносмилателна лекота на своите олиа. Благодарение на пълното зачитане и спазване на древните похвати, съчетано със съвременните технологии и контроли, зехтините на  BioLevante продължават да бъдат ценени, търсени и признати от ценители, както в Италия така и по света.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Bio Levante
Регион Пулия - Италия
Количествено съдържание 250 ml
Цвят Карамелено, тъмно кафяв
Аромат На Балсамов оцет и Труфел
Вкус Леко кисел, деликатен и приятен
Съвети на Кулинаря Има сладко-кисел вкус е е подходящ за всякакви ястия, сладки и солени, за подправка и декорация. Съчетава се със салати и зеленчуци, ризото, сирена и месо, плодови салати, десерти, сладоледи и плодове..

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()