лв.
Italian | Bulgarian | English |

Чери Домати в Зехтин Екстра Върджин 390 g - Mastrototaro Food 1956

6226

17.95лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Тези чери доматчета в зехтин екстра върджин са един от най-хубавите представители от дизайнерската колекция Mastrototaro Food. Те са абсолютна наслада, произтичаща от автентична и популярна пулийска традиция. Вкусни и подбрани местни чери домати, отглеждани и обгрижвани ежедневно в земите на семейство Мастрототаро, които традиционно се изсушават на горещото слънце на Пулия. След това се потапят в така нареченото Зелено злато - истинският екстра върджин зехтин от Пулия. Безгранична вкусота.

Зад изисканите, качествени и истински продукти на Mastrototaro Food, високо ценена на националния и международния пазар марка, стой едно сплотено семейство. Автентични хора, с тяхната история на ангажираност, саможертва, страст и любов към работата си. Качества, които се предават от поколение на поколение. Още от 1956 год. синйор  Джакомо и Мама Грация, освен че произвеждат дървени касетки за плодове и зеленчуци, се грижат за тяхното стопанство. Наследяват ги синовете им Мауро, Джулио и Роберто, които и до днес работят и се грижат с любов и отдаденост за семейният бизнес.

В онези слънчеви, целувани от слънцето земи на Пулия, където въздухът е чист и можете да се вдъхне аромата на вековна традиция, ние отглеждаме и събираме нашите продукти, с грижа и любов, саможертва и ангажираност, компетентност и всеотдайност. Работим с даровете на нашата земя, следвайки традиционните обреди и рецепти. Фокусирани сме върху обработката, на прясно набраните зеленчуци, в рамките на 24 часа да са стерелизирани в буркани. Старанието ни е  да запазим всички органолептични качества на зеленчуците, използвайки истински екстра върджин зехтин, също произведен от нас.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител F.lli Mastrototaro Food S.r.l.
Произход Пулия - Италия
Количествено съдържание 390 g
Съставки Сушени чери домати 63%, екстра върджин зехтин 33%, винен оцет, босилек, магданоз, чесън, лют пипер, риган, сол, антиоксидант: аскорбинова киселина. Произход на Доматите: ИТАЛИЯ.
Съвети на Кулинаря

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()