лв.
Italian | Bulgarian | English |

Леща Консерва Andolfo 400 g - Masseria Andolfo dal 1945

976

3.75лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Сосове

Описание

Лещата е едно от най-богатите бобови растения, тъй като е с високо съдържание на протеини, ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри. Идеалена е за приготвяне на топли ястия като супи, също отличена за приготвяне на студени ястия като салати..

Доматеният сос в италианската кухня е фондаментален. Наподобява този, който си имаме в България, но не точно. Хубавите, качествени доматени сосове в Италия са гъсти, фини, ароматни и определят вкуса на ястието, в което се използват.

Италианците винаги са казвали, че ако искаш да хапваш вкусни домати то те трябва да са от южна Италия и по-точно от Неапол. След дълго търсене и дегустации мисля, че успяхме да намерим точния производител:

Masseria Andolfo dal 1945 е семейна фирма с над 100 годишна история, специализирана в селекцията на белени домати, доматено пюре, чери домати, зеленчуци и варива. Салваторе Андолфо е четвъртото поколение във фирмата и е страхотен човек. Научил е първоначално от дядо си, а след това от баща си Нунцио ценностите на земята: любов, традиция, сезонност и ги спазва с гордост и постоянство. 

Всеки техен продукт, от домата до доматеното пюре, до зеленчуците и бобовите култури, носещи запазената марка Masseria Andolfo, представлява това, което са: Компания, родена от здравословните ценности на земята, предавани от поколение на поколение, за създаването на продукти, които олицетворяват любовта им към качеството и природата.

Всеки ден, за да предложат най-доброто, те правят внимателен подбор на пресни зеленчуци, узрели според правилата на времето и природата, за да гарантират винаги пресен сезонен продукт, истински и с несъмнен 100% италиански вкус.

* Директен внос от Andolfo Nunzio & c. s.r.l

* 100% Италиански домати от Наполи

* Вера Италия ООД е есклузивен представител на Masseria Andolfo за България. За поръчки на едро може да се свържете с нас на тел. 0882886988 или на info@veraitalia.eu

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Andolfo Nunzio & c. s.r.l
Произход Неапол - Италия
Количествено съдържание 400 g
Съставки Леща, вода, домат, сол

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()