лв.
Italian | Bulgarian | English |

Бял Течен Шоколад с Бадеми Gluten Free 350 g - Gandola 1964

15905

4.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Течният бял шоколад на Гандола е много ароматен, много питателен и вкусен. Направен е по занятчийска рецепта и естествени съставки той е подходящ за малки и големи. Липсата на изкуствени подсладители, консерванти и оцветители го прави и доста полезен, доколкото това е възможно за продукт със захар.


Марката Гандола е с  50 годишна история като началото и поставя синьор Алдо Гандола, който след дългогодишен опит в света на търговията с харни и сладкиши, решава да създаде марка, която да носи собственото му име и да предлага качествени продукти на честна, достъпна цена. С помоща на синът Джовани, Gandola бързо се налага на пазара като качествена алтернатива на големите марки, а продуктите напълно отговарят на мотото на фирмата: La qualità che si sente (Качеството, което се усеща).

Политиката на компанията е да не ползва генетично модифицирани продукти в производството си. За тази цел A. Gandola & C. анализира суровините, изложени на риск от ГМО, и изисква от доставчиците на суровини декларации за отсъствие на ГМО в закупените продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител A. Gandola & C.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 350 g
Съхранение Извън хладилник, на стайна температура.
Алергени Ядки (бадеми) мляко и производни. Без Глутен.
Алергени в производствената среда Следи от соя, фъстъци и други ядки
Съставки Захар, растителни масла (палмово и слънчогледово 2,4%), млечни протеини, сладки бадеми (7%), обезмаслено мляко на прах (6%), Лактоза Емулгатор: Соев лацитин. Аромати.
Съвети на Кулинаря Отличен е за мазане на филия, като пълнеж на шоколадови десерти или за директна косумация.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()