лв.
Italian | Bulgarian | English |

Деликатесен Крем от Шам Фъстък "Vert" в Чаша 180 g - Gandola 1964

24982

6.50лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Този крем от шамфъстък е изключително приятен и ароматен. Може да му се насладите по всяко време на деня, при специални поводи и десерти.

Марката Гандола е с  50 годишна история като началото и поставя синьор Алдо Гандола, който след дългогодишен опит в света на търговията с харни и сладкиши, решава да създаде марка, която да носи собственото му име и да предлага качествени продукти на честна, достъпна цена. С помоща на синът Джовани, Gandola бързо се налага на пазара като качествена алтернатива на големите марки, а продуктите напълно отговарят на мотото на фирмата: La qualità che si sente (Качеството, което се усеща).

Политиката на компанията е да не ползва генетично модифицирани продукти в производството си. За тази цел A. Gandola & C. анализира суровините, изложени на риск от ГМО, и изисква от доставчиците на суровини декларации за отсъствие на ГМО в закупените продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител A. Gandola & C.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 180 g
Съхранение Извън хладилник, на стайна температура.
Алергени Ядки (лешници, шамфъстък), соя, мляко и производни.
Алергени в производствената среда Следи от соя, фъстъци и други ядки
Съставки Захар, растителни масла (палмово и слънчогледово), млечни протеини, пюре от шам-фъстък (10%), пюре от лешници (6%), суроватка на прах. Емулгатор: соев лецитин. Аромати
Съвети на Кулинаря Отличен е за мазане на филия, като пълнеж на десерти или за директна косумация.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()