лв.
Italian | Bulgarian | English |

Azienda Agricola Monzio Compagnoni Srl


Коле дела Луна - Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Наименование за Произход Традицията за производство на Валкалепио е много древна и датира още от времето на..
Коле дела Луна - Валкалепио червено сухо вино с Контролирано На...
24.95лв. без ДДС: 20.79лв.
Франчакорта Брут Куве с Контролирано и Гарантирано Наименование за ПроизходШампанизирано по класическия френски метод за шампанско вино. Родено в зоната Франчакорта, на..
Франчакорта Брут Куве с Контролирано и Гарантирано Наименование...
49.90лв. без ДДС: 41.58лв.
Франчакорта Брут Розе Милезимато с Контролирано и Гарантирано Наименование за ПроизходШампанизирано по класическия френски метод за шампанско вино. Родено в зо..
Франчакорта Брут Розе Милезимато с Контролирано и Гаранти...
59.95лв. без ДДС: 49.96лв.
Монтепулчано Д’Абруцо DOC на Вила Медоро – Червено, Сухо Негазирано Вино е специфично, силно, пълнокръвно, ароматно и пивко вино. Отлично произведен представител н..
Монтепулчано Д’Абруцо DOC на Вила Медоро – Червено, С...
17.90лв. без ДДС: 14.92лв.
Монтепулчано Д’Абруцо DOC на Вила Медоро – Червено, Сухо Негазирано Вино е специфично, силно, пълнокръвно, ароматно и пивко вино. Отлично произведен представител н..
Монтепулчано Д’Абруцо DOC на Вила Медоро – Червено, С...
23.90лв. без ДДС: 19.92лв.
Nero d'Avola - Червено, Сухо Негазирано Вино, буквално преведено - Черно Дяволско вино, е най-характерният вид сицилянско вино. Това е чист сорт с характерен плодо..
Nero d'Avola - Червено, Сухо Негазирано Вино, буквалн...
24.90лв. без ДДС: 20.75лв.
Pecorino Villa Medoro с Типична Географска Характеристика е е сухо бяло младо вино, пивко и деликатно, с красива изразителна чистота. Винифицира се само в стомана, за да под..
Pecorino Villa Medoro с Типична Географска Характеристика е е с...
25.95лв. без ДДС: 21.63лв.
Примитиво от Саленто е сухо негазирано червено виноТова е една история започнала още 1580гОт пет века Конти Зека живеят в земите на Леверано, в сърцето на Саленто. Те винага..
Примитиво от Саленто е сухо негазирано червено виноТова е една ...
13.95лв. без ДДС: 11.63лв.
Росо ди Луна Резерва – Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Наименование за Произход Традицията за производство на Валкалепио е много древна и датира ощ..
Росо ди Луна Резерва – Валкалепио червено сухо вино с Конт...
45.95лв. без ДДС: 38.29лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)