лв.
Italian | Bulgarian | English |

Azienda Agricola Monzio Compagnoni Srl


Коле делла Луна - Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Наименование за Произход Традицията за производство на Валкалепио е много древна и датира още от времето н..
Коле делла Луна - Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Н...
19.90лв. без ДДС: 16.58лв.
Франчакорта Брут Куве с Контролирано и Гарантирано Наименование за ПроизходШампанизирано по класическия френски метод за шампанско вино. Родено в зоната Франчакорта, на..
Франчакорта Брут Куве с Контролирано и Гарантирано Наименование...
49.90лв. без ДДС: 41.58лв.
Франчакорта Брут Розе Милезимато с Контролирано и Гарантирано Наименование за ПроизходШампанизирано по класическия френски метод за шампанско вино. Родено в зо..
Франчакорта Брут Розе Милезимато с Контролирано и Гаранти...
52.80лв. без ДДС: 44.00лв.
Nero d'Avola, буквално преведено - Черно Дяволско вино, е най-характерният вид сицилянско вино. Това е чист сорт с характерен плодов аромат и плътна структура. Това, ко..
Nero d'Avola, буквално преведено - Черно Дяволско вино, е най-х...
24.90лв. без ДДС: 20.75лв.
Това е една история започнала още 1580гОт пет века Конти Зека живеят в земите на Леверано, в сърцето на Саленто. Те винага са обичали и използвали плодовете на тази плодотво..
Това е една история започнала още 1580гОт пет века Конти Зека ж...
8.90лв. без ДДС: 7.42лв.
Росо ди Луна Резерва – Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Наименование за Произход Традицията за производство на Валкалепио е много древна и датира ощ..
Росо ди Луна Резерва – Валкалепио червено сухо вино с Конт...
39.90лв. без ДДС: 33.25лв.
Монтепулчано Д’Абруцо DOC на Вила Медоро е специфично, силно, пълнокръвно, ароматно и пивко вино. Отлично произведен представител на този интересен сорт грозде.Медоро е..
Монтепулчано Д’Абруцо DOC на Вила Медоро е специфично, сил...
23.90лв. без ДДС: 19.92лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)