лв.
Italian | Bulgarian | English |

Консерва Риба Тон 120 g - Rio Mare

12147

5.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

През 1965г. е създадена фирмата Trinity Alimentari S.p.A., която днес носи името Bolton Alimentari S.p.A. и се намира близо до така известното езеро Комо в северна Италия.  И до днес тази фабрика е най - голямата и модерна структура за обработване на риба тон в Европа.

Rio Mare винаги e била най - обичаната и консумирана риба тон в Италия.

Тя притежава неподправен, уникален вкус, характерен розов цвят и непроменящо се качество (поне в Италия).

Този висок стандарт фирмата поддържа с много строги и постоянни контроли и невероятна хигиена при производствения процес. 

Rio Mare ползва за своето производство само един вид риба Тон, който е тропикален  и живее в екваториалните води между двата тропика. След като  бива уловена рибата  веднага се замразява  на -18° за да се запазят свежестта и хранитенлната и стойност. Фирмата използва услугите само на серифизирани риболовни кораби и контролира винаги къде и какво се лови.

Риба Тон Rio Mare се консервира само в Италия, в защитена среда като не се добавят никакви консерванти, а само малко сол и италиански зехтин, който гарантира съхранението и нейната крехкост. 

И не на последно място трябва да спомена изключително полезните свойства на тази риба. Богата е на благородни протеини, фосфор, витамини и минерали. Идеален еквивалент е на прясната риба, защото съдържа същите полезни вещества и хранителна стойност. Препоръчва се консумазия пене два пъти седмично.


*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Bolton Alimentari S.p.A.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 120gr
Съставки Риба Тон, зехтин, сол
Съвети на Кулинаря Това е универсален продукт. Консумирайте го самостоятелно, прибавен към салати, сосове, ястия и навсякъде, където би ви бил приятен аромата и вкуса му.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()