лв.
Italian | Bulgarian | English |

Зелена Купа за Салата с Херметичен Капак - Kasanova

20067

18.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-INSALATA
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Тази красива купа за салата е изработена от изключително качествена, лъскава пласмаса. Може да я миете, както на ръка така и в миална машина и няма да изгуби прозрачността и цвета си. Голяма и практична тя е снабдена със специален силиконов, херметичен капак, с който да затворите недоядената салата като по този начин запазите свежестта, аромата и вкуса и поне до следващия ден. Нейната прозрачност ще ви помага да контролирате съдържанието без да се налага да я отваряте.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина (cm) 15; Ширина (cm) 24; Дълбочина (cm) 24
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Пласмасова купа за салата 1 Силиконов, херметичен капак

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()