Ютия на Пара за Вертикално Гладене 800-1000 W - Kasanova

30.90лв. 35.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-STIROVAP
  • Изчерпано
Етикети: Идея Подаръци

Описание

Ютията за вертикално гладене са доста практичен и спестяващ времето уред. Ползването му е изключително лесно и бързо. Загрява за 30 секунди. Най-удобно е, когато дрехите са закачени на закачалка, на вратата на гардероба например. Изберате приставка според вида дреха, която ще гладите и започвате да движите уреда от горе надолу и готово. Пердетата също вече няма да са проблем. Гладенете на пара има и приимуществото да дизинфекцира и освежава тъканите и въздуха. Ще бъда честна ако кажа, че уреда е чудесен, но не очаквайте от него чудеса, с него ръб на официален панталон едвали би се получил добре. Той е просто помощник в забързаното ни ежедневие.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Налейте студена вода до чертичката отбелязана като максимум. Завинтете добре капачката и чак тогава вкючете уреда в електрическата мрежа. След около 30 секунди водата във вътрешноста ще заври и ютията е годна за упортеба. При по-продължителна употреба не забравяйте да доливате вода.
Размер Дължина 25 см; Широчина 10 см
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()