лв.
Italian | Bulgarian | English |

Ябълков Био Оцет 5 % Киселинност 500 ml - Galletti 1871

10491

7.90лв.
  • Бранд: Galletti
  • Код: FIES500ACE-MELE
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Оцет

Описание

Оцетът от органични ябълки Galletti се получава от сока на фини, италиански органични ябълки. Те се отглеждат, събрат и пресоват съгласно строги критерии за качество. С ангажираност и страст компанията ферментира ябълковият сок като го превръща в ябълково вино, а след това в оцет. Полага много старание за запазване непокътнати всички скъпоценни, тонизиращи характеристики, които една консолидирана традиция придава, на тази деликатна подправка.

Компанията Галети се гордее с титлата си Античен Занаятчийски производител. Тя произвежда винен оцет вече пет поколения, съществува от 1871 година. 
Основателят, Франческо Галети, започнал да отглежда лозя за производствона вино, но бързо разбрал, че местната почва и климат не са подходящи за отглеждане на сортове грозде за хубаво вино. В същото време се развивали добре други видове, по-удачни за производство оцет.Така създал фамилната, занаятчийска фабрика Galletti, която непрестанно се усъвършенства и развива с годините. Днес те предлагат широка гама качествени оцети. Известни са с качествените си продукти, добро и уважавано име.
Въпреки, че е семеен занаятчия, компанията Галети е в състояние да предложи най-високата гаранция за потребителя, защото използва най-модерните технологии за преработка и бутилиране на продукта и гарантира постоянен контрол в на различните етапи  на производство.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Galletti
Произход Модена - Италия
Количествено съдържание 500 ml
Съставки Оцет от органични ябълки
Вкус Мек, деликатен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()