лв.
Italian | Bulgarian | English |

Влюбено, Седнало Мече в Комплект с Ванилова Свещ - Kasanova

21860

37.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-ORSO-CANDELLA
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Това сладко и красиво плюшено мече може да зарадва всяка романтична натура. Ще остане като скъп спомен за любим човек. Благоуханната ванилова свещ ще придаде атмосфера и романтика на вашите влюбени вечери. Всички материали на комплекта са много качествени, а стъклената, позлатена чаша на свеща може да се ползва и след като свърши. Опаковката на комплектчето също е изключиелно стилна. Представлява прозрачна, квадратна кутия със златна панделка.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина на мечето в седнало състояние 18 cm, Свещ - чаша диаметър 8 cm, височина10 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()