лв.
Italian | Bulgarian | English |

Винен Комплект ,,Кегла за Боулинг'' 3 Аксесоара - Kasanova

23680

28.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA5VIN-ACC-BIR
  • В наличност

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Това според  мен е доста оригинален подарък за мъж или семейство, които харесват и разбират от вино. В този комплект от 3 аксесоара има всичко необходимо: Професионален тирбушон, дозатор за правилно разливане на виното в чаша и вид пръстен, който поставен на гърлото на бутилката предпазва от капки, каквито винаги има. Да не забравяме, че всичко това е закрепено добре във вътрешността на изглеждаща автентично кегла за боулинг, която може да е част интериора в дома ви.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер 26,5 см
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Кутия Кегла за Боулинг; 1 Професионален тирбушон; 1 Дозатор за правилно разливане на виното в чаша; 1 Пръстен, който предпазва от капки;

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()