лв.
Italian | Bulgarian | English |

Viakal Aceto - Препарат с Оцет за Отсраняване на Котлен Камък - 700ml

7726

10.99лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

За Viakal в Италия се твърди, че е най-добрия препарат за отстраняване на котлен камък, за домашно ползване. Историята му е с 50 годишна давност като е един от първите на пазара създаден специално с такава цел. Но едно е било премахването на котлените натрупвания и съвсем друго предпазването от по нататъчни такива. През дългото си съществуване препарата е бил многократно подобряван и усъвършенстван, а през 1998 в състава му е добавена Полимерна технология или по известна като противокапков ефект, която всъщност защитава вече почистените повърхности от повторната, бърза поява на котлени наслагвания и ги подържа бляскави и чисти за дълго.


Viakal с екстракти от оцет например е особенно подходящ в кухнята. Той отстранява до 100% котлени натрупвания и ползвайки го често ще подържа кухнята винаги блестяща.*Директен внос от Италия


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба 1. Изсипете част от продукта върху повърхността за почистване 2. Разнесете го хубаво с влажна кърпа 3. Изпалкнете с вода 4. При силно замърсени повърхности, оставете препарата да престой 5мин. преди да изплакнете. Няма нужда от подсушаване *НЕ ползвайте продукта без ръкавици *Не ползвайте продукта върху деликатни към киселини повърхности като: злато, сребро, алуминий, мед. Оцветени повърхности със стар или наранен емайл, пластмасови бързовари, топли повърхности, електронни уреди, мрамор и други естествени камъни.
Производител Procter & Gamble
Произход Италия
Количествено съдържание 750 ml.
Съставки <5% Неониоцидни повърхностноактивни вещества; Парфюм, бензил салицилат, хексил цинамал.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()