лв.
Italian | Bulgarian | English |

Универсален Дезинфектант Обезмаслител Chanteclair 800 ml - Real Chimica

4457

9.30лв.
  • Бранд: Real Chimica Srl
  • Код: ESS800SGR-UNIV-SHANTECLAIR
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Универсалният обезмасляващ и дезинфектиращ препарат на Шантеклер е високо ефективен. Изключително мощен е при всички видове замърсявания. Подходящ за домашна и професионална употреба. Обезмаслява, премахва петна и ефективно почиства и дезинфектира всички малки повърхности като фурни и печки, нарезници, аспиратори, работни плотове, щори, механични части, предавки. Идеален е и за предварителна обработка за пране.

Подходящ за: 

acciaio_superfici
Неръждаема стомана
tessuti
Текстил
ceramica
Керамика


Chanteclair е историческа марка, която е родена през 1900 година в Марсилия, когато майсторът за сапун Monsieur Auguste Roustan патентова формулата, основаваща се само на натурални съставки, за производството на известния марсилски сапун, отличаващ се с автентичния и неповторим аромат на чистота.

През 1996 г. италианската фирма Real Chimica придобива Chanteclair и го донеся на италианска територия. Стартира амбициозен проект за разработване и развитие на марката и продуктите на Gallo del Pulito (Петлето на Чистотата), консолидирайки лидерството си на пазара с всяка следваща година.

*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Напръскайте с продукта участъка за почистване и изплакнете с мокра кърпа или вода. Ако повърхноста е много замърсена оставете препарата, за няколко минути преди, да изплакнете. За третиране на петна върху текстил - напръскайте директно петното и изперете по нормален начин. Може да придизвика кожни раздразнения за това е препоръчително ползването на ръкавици при употребата му.
Производител Real Chimica Srl
Произход Италия
Количествено съдържание 800 ml.
Съставки По-малко от 5% Нейоногенни, катионни, фосфатни повърхностноактивни вещества. Други компоненти: Парфюм, гераниол, цитронелол, лимонен, бензилов алкохол

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()