лв.
Italian | Bulgarian | English |

Обезмаслител с Бикарбонат Cif - 900 ml.

10916

9.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Отдавна не бях попадала на толкова добър почистващ препарат и това е причината да го заредим в сайта. Случайно го взех за себе по липса на друг, който търсех и останах очарована. Това чудо почисти перфектно почернелият ми от години абсорбер. Препарата действително е силен и препоръчвам при по-деликатни повърхност да тествате предварително, на някое не видно място, дали няма да им навреди.

Двойна функция на впръскване за безупречна чистота на всички повърхности Мус: за вертикални повърхности и за предварително обработване на тъкани Спрей: широко и бързо почистване на всички повърхности Обезмасляващ препарат Cif Casa с бикарбонат, благодарение на двойната си употреба ви гарантира чистота от всички видове на повърхности, премахване на мазнини и упорити замърсявания. Използвайте го върху печки, абсорбери, фурни, рафтове, плочки, щори и всякакви гладки повърхности. Ефективен е и върху яките на ризи и маншети.


*Препоръчително ползването на ръкавици.

*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Напръскайте с продукта участъка за почистване и минете с мокра кърпа. Ако повъхността е много замърсена оставете препарата да подейства за 5мин. и изплакнете с мокра кърпа или вода. Този препарат е подходящ и за почистване на петна от пот.
Производител Unilever Italy
Произход Италия
Количествено съдържание 900 ml.
Съставки Състав (рег. 648/2004 / ce): 5-15% Нейонни повърхностно активни вещества, <5% поликарбоксилати, парфюм, сапун, лимонен, бензизотиазолинон, метилизотиазолинонът

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()