лв.
Italian | Bulgarian | English |

Lysoform Protezione Casa - Препарат за Под за Деликатни (Дървени) Повърхности - 1500 ml.

12524

10.80лв.
  • Бранд: Unilever Italy
  • Код: ESS-LYSOFORM1250PAV-DEL
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Повече от 100 години продуктите на Lysoform се грижат за хигиената в италианските домакинства.

Знаете ли, че Lysoform Protezione Casa за под елиминира 99,99% от бактериите и алергените от вашия под, който има нужда не само от премахване на зацапванията, но и от сигурна дезинфекция и премахване на алергените, производни на прахта или домашните любимци. След употребата му вашите деца безопасно могат  да лазят по него. 

Този препарат няма нужда от изплакване, освен когато се ползва в неразреден вид. Той ви осигурява сигурно почистване и дезинфектиране и оставя след себе си дълготраен свеж аромат. 

* Подходящ е за ползване върху деликатни повърхности като паркет, линолеум или боядисан метал, но ако се ползва в чист вид се препоръчва незабавно изплакване. 

* За да сте сигурни, че няма да нарани някоя деликатна повърхност се препоръчва, преди употребата му да тествате върху малка част от повърхността за почистване. Там, където пораженията, ако има такива, няма да се виждат. 


*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба За ежедневно почистване се препоръчва разтвор от 50ml. - една капачка от препарата на 4 литра вода, изплакване не е необходимо. При почистване на малки повърхности изискващи абсолютно сигурна дезинфекция ползвайте продукта в чист вид, като го оставите да реагира 15 мин. преди да изплакнете. Не се препоръчва употребата му в чист вид върху дърво, паркет и боядисано желязо.
Производител Unilever Italy
Произход Италия
Количествено съдържание 1500 ml.
Съставки <5% Не йонни повърхностно активни вещества, Катионни ПАВ, Парфюм, Цитронелол. Активна съставка: Бензалкон хлорид 0,75 гр. на 100 гр. от продукта.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()