лв.
Italian | Bulgarian | English |

Трис Маргарита 300ml - BioLevante

25673

29.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Между всички кухни, италианската е особено характеризирана с подправките. Затова, компанията BioLevante предлага широка гама зехтин с подправки, подходящи и за най-взискателните кухни. Техните  ароматизирани олиа са създадени от пресни и естествени съставки, характерни за италианските рецепти.

Трис Маргарита е един красив, практичен, удобен и здрав оливерник с три шишенца по 100 g: Зехтин екстра върджин, Балсамов оцет IGP  от Модена и Дресинг от зехтин с люти чушлета. Tой е подходящ както за лична употреба, така и за прекрасен подарък - изненада.


Oт 1902 г. маслобойните на BioLevante създават висококачествен, студено пресован зехтин. Преди повече от век семейство Casseta се преселва в Андриа, където се намира една от най-големите структури в Пулия - Кастел дел Монте. Там те започват отглеждането и създаването на зехтин екстра върджин и още в самото начало привличат ценителите на качествено маслиново масло със съвършеното съчетание на аромат, деликатен вкус и храносмилателна лекота на своите олиа. Благодарение на пълното зачитане и спазване на древните похвати, съчетано със съвременните технологии и контроли, зехтините на  BioLevante продължават да бъдат ценени, търсени и признати от ценители, както в Италия така и по света.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител BioLevante
Регион Пулия - Италия
Количествено съдържание 300ml

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()