лв.
Italian | Bulgarian | English |

Три Ножа за Сирена в Дървена Кутия - Kasanova

2226

20.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA03COL-FORM-LEGNO
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Ако вие сте от хората, които обичат меки сирена значи имате нужда от този комплект ножове. Той е удобен, красив и практичен. Формата и големината са специално пригодени за да направят ножовете максимално надеждни и практични. Mалката специална виличка ви помага при рязането и поднасянето на сирената, с по - големия нож режете, а малкия се ползва за мазане на особенно меките от тях. Комплектът е цветен и оригинален и би отивал на всяка кухня. Без проблем може да се мие в миялни машини.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.
* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Нож за меки сирена 1 Ножче за мазане 1 Виличка за сервиране 1 Дървена кутия за позициониране

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()