лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тостер за Хляб с 2 Щипки 500W - Kasanova

139

42.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-TOSTAPANE
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Тостер с двоен слот и тавичка за трохи. Поставките за задържане на филийките хляб са снабдени с вътрешна пружина, която позволява лесно отваряне. Неплъзгащите се крачета гарантират максимална стабилност. Уреда е напълно обезопасен за изгаряния и неочаквани събития.

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Неръждаема стомана, пластмаса
Размер Височина 23 cm; Ширина 32 cm; Дълбочина 16,5 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()