лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тостер за Хляб K-Line Design Luca Trezzi - Kasanova

4174

69.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-TOSTAPANE
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Весел и цветен тостер с уникален дизайн на Лука Треци. Мощността от 600W гарантира оптимален резултат на покафеняване, който се регулира с помощта на копче на 7 различни нива. Щипки от неръждаема стомана с големи прорези за позициониране на филийките хляб. Цветната странична повърхност може да се използва като дъска за писане, благодарение на маркера, включен в опаковката. Оборудван е и с функция за размразяване и тавичка за трохи.

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Неръждаема стомана Inox, пластмаса
Размер Височина 25 cm; Ширина 29 cm; Дълбочина 16 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Зелен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()