лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тиган с Капак от Кован Алуминий с Незалепващо Покритие Линия New Kitchen Prof 28 cm - Kasanova

7377

68.95лв. 76.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA28TEG-KITCHEN
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

New Kitchen Prof е професионална готварска линия с изискан черен дизайн и стоманени детайли. 3-слойното покритие Greblon прави всеки елемент устойчив на абразия и идеално незалепващо, осигурявайки здравословна и балансирана кухня без мазнини. Корпусът от кован алуминий осигурява перфектна дифузия на топлина и здравина, което прави всеки елемент ценен съюзник с течение на времето. Стоманените дръжки са топлоустойчиви и правят тигана ценен универсален аксесоар, който освен, че е подходящ за всички котлони, може да се използва и във фурната, но без капак. Капакът е изработен от закалено стъкло с вентилационен клапан и ви позволява да проверите визуално състоянието на готвеното ястие. 

* Подходящ за съдомиялна машина. 

* Оборудван с индукционна система на точки със стоманени бутони, препоръчително е да се консултирате за съвместимостта на индукционния плот преди закупуване.

* Препоръчително е преди първа употреба измиването добре на продукта с препарат и неабразивна гъба. 

* Този тиган е подходящ за всички видове котлони

* Без PFOA

* При първа употреба, преди поставянето върху нагрята повърхност, намажете целият тиган с мазнина 

* Миенето в миални машини е разрешено

* Може да ползвайте тигана във фурна, но БЕЗ капака.

* Този артикул ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вместимост 4,2 lt.
Вносител Вера Италия
Материал Стомана, алуминий, закалено стъкло
Размер Височина 15 cm; Ширина 28 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Черен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()