лв.
Italian | Bulgarian | English |

Поркета Дукале - Печен Свински Деликатес Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

32294

3.99лв.

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Поркета Дукале е друг известен и невероятно вкусен деликатес на Terre Ducali. Създава се по древна колбасарска традиция, от обезкостено свинско коремче и филе. Обвита е в черво. Внимателно обработена и оваляна с накълцан Розмарин и други подправки. Овкусена във вътрешността, по време на навиването, с различни треви - Градински чай, Чесън, Дафинов лист, Див копър, Розмарин. Изпичането е на пара, на средна температура като завършва със запичане. Интензивният аромат и вкус на свинско печено правят от Поркетата уникален деликатес, подходящ както като студено мезе, така и за топли ястия или овкусяване на варива. Нека големите грамажи да не ви притесняват. Поркетата на Дукале е толкова вкусна, че няма да усетите как свършва и макар, че може да си замразите част от нея не ми се вярва да ви се наложи.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Предлагаме я на половинки. Опакована е с вакуум, в защитена среда.

* Без глутен

* Без млечни деривати

* Без добавени полифосфати и казеинати

Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Алергени Чесън
Съставки Свинско месо, сол, натурални аромати, подправки, декстроза, антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: натриев нитрит (E250).
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Много приятен на печено свинско с подправки
Вкус Типичен и характерен за италианската Поркета
Съвети на Кулинаря Поркета е толкова вкусна и ароматна. Може да бъде перфектното тънко нарязано студено мезе или топло ястие. Бихте могли да я ползвате за овкусяване на супи или зеленчуци на фурна. Големият грамаж не бива да ви притеснява, защото спокойно може да я замразите.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()