лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тенджера под Налягане 7 lt - Kasanova

2395

119.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA7-PEN-PRESSIONE
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Тази тенжера под налягане на Kasanova е идеалният кухненски аксесоар за приготвяне на леки и здравословни ястия. Тя спестява време и енергия и е абсолютно сигурна и надеждна. Лесна за употреба и поддръжка. Изработена е от неръждаема стомана и ненагряващи се дръжки от бакелит. Снабдена е с 3 нива на сигурност. Валвула, която при варенето изпуска излишната пара, подвижно палче, което при нужда също се отваря и допълнителна силиконова тапа, под дръжката, която излиза в случей, че другите два отвора не функционират добре. Качественият материал поддържа перфектен блясък и след множество измивания.


* Подходяща за всички видове котлони, Включително Индукционни

* Не надвишавайте максималното количество течност отбелязано на тенжерата.

*Позволено миенето в миални машини.

*Не ползвайте тенджерата във фурна и микровълнова.

*Този артикул ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вместимост 7 литра
Вносител Вера Италия
Материал Неръждаема стомана
Начин на употреба 1.Тенжерата се отваря, когато черната дръжка върху капака се постави във вертикално положение. 2. Продуктите заедно с течността не трябва да надвишават разрешения максимум отбелязан върху тенжерата. 3. Ако има вероятност продуктите, които ще варите да увеличават обема си или да образуват пяна, например паста или бобови култури е добре да не пълните тенжерата до максимум и периодически да повдигате леко малкото черно палче за да се убедите, че функционира коректно . 3. Затворите добре тенджерата и започвате варенето на силен огън като малкото черно палче трябва да бъде във вертикално положение. 4. Когато температурата се повиши и тенджерата започне да издава свистящ звук е време да поставите палчето в хоризонтално положение и да намалите огъня. 5. Готовността на ястието зависи от вида продукти, които готвите (консултирайте се с книжката с инструкции). 6. Когато ястието е готово го махнете от огъня, изчакайте малко и поставете черното палче отново във вертикална позиция. Излишното налягане ще се освободи и ще можете напълно безопасно да отворите тенджерата. Добър апетит!
Размер Височина 27 cm; Ширина 33 cm; Дъно 22 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()