лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тенджера от Петра Комбинирана за Готвене на Пара 24 cm - Kasanova

34698

90.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA24-CASSER-VAPORE
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Комбинираната Тенджера за готвене на пара от линията Petra Century е перфектен продукт за най-простият, здравословен и лесен начин на готвене. Получавате невероятни резултати с много малко усилия. Материала Petra (камък) е най-доброто, незалепващо покритие в момента на пазара. Получава името си благодарение на изклчителната си твърдост и издръжливост: 4-5 пъти повече от другите незалепващи продукти.  Благодарение на петте слоя покриващи повъхността се получава изключителна, незалепваща, устойчива на надраскване и абразия повърхност, която същевременно не съдържа PFOA и не променя по-никакъв начин вкуса на храната. В допълнение този тенджера има и многокамерна приставка за готвене на пара с четири, подвижни, регулируеми сепаратори от 1 до 4 секции,. Приставката е прозрачна, от поликарбонат - материал с висока топлинна устоичивост, който гарантира безопастност и непокътнати органолептичните качества на храната, за лека и здравословна кухня. Дръжките са обезопасени изработени от устоичива, незагряваща пластмаса, имитираща дърво. Тенджерата е много масивна и устойчива, може да се ползва и без приставката за готвене на пара. Незалепващото покритие я прави подходяща за всякакви ястия, супи или варене на мляко.

* Подходяща за всички видове котлони Без Индукционни.

*Не е препоръчително измиването в миялни машини ако искате да запазите ефекта дърво на дръжките на тенджерта. Материала Петра не се влияе от силни препарати.

*Не ползвайте тенджерата във фурна, заради пласмасовите дръжки.

*Този артикул ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина 25 cm; Ширина 36 cm; Дълбочина без приставката за пара 24 cm
Производител Kasanova - Italia
Съставки Тенджера от Петра с капак + приставка за готвене на пара с 1 до 4 отделения. Материал: Алуминий, бакелит, боросиликатно стъкло
Цвят Сив с бели бели точки - имитация на камък

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()